Silan Logo Silan Suprême
Immerse yourself in the history of Silan Since 1968
1968

Борба със сухотата и твърдостта

Това бе слоганът, с който успешната марка Silan се появи за първи път. Сухотата и твърдостта заплашваха всяка дреха от грубото пране – но Silan ги спаси, предоставяйки на потребителите пране с усещане за мекота.

1970

Ароматно омекотяване

Хората бързо научиха, че Silan прави прането невероятно меко. Но Silan можеше да направи повече от това. Със своите „най-красиви аромати на света“ той предлагаше на потребителите грижа за прането, която също така ухаеше приятно.

1980

Цветна свежест

Започна ерата на иновациите. Бяха лансирани разработки като кърпички за сушилна машина и нови аромати. Промяната във визията на Silan отразяваше бързото развитие.

1990

Приятно усещане

Silan се установи като „семеен омекотител за тъкани“, който глези цялото семейство с приятното усещане на меко, ароматно пране. Нетрадиционните аромати допълнително обогатиха продуктовата гама.

2000

Сетивно изживяване

Жената от началото на 20-и век се глези не само с класическите варианти на омекотители Silan, но и с вълнуващите аромати Silan Aromatherapy с етерични масла, както и с изтънчения разкош на селекцията Silan, създадена от водещи парфюмиери.

2009

Предизвиква емоции

Иновация сред омекотителите за тъкани – кристалите на Silan. Ценните аромати, разработени от парфюмиери, за да омагьосат ежедневието Ви. Благодарение на структурата си те имат дълготраен и чувствен аромат, който предизвиква емоции и прекрасни спомени.

2013

Личен момент

Наслаждавайте се на дълготрайни ароматни изживявания и приятно усещане за прекрасно меки тъкани с омекотители Silan. Поглезете се с чувствените аромати на Silan Aromatherapy,  почувствайте зареждащата дълготрайна свежест на Класическите Аромати  и се насладете на свежестта при сушене от Silan.

Днес

Свят на аромати

Silan е "това малко допълнение за мен и прането ми". Нека ви отведем в прекрасния свят на ухания от Silan. Насладете се на изключително дълготраен аромат, който трае до 100 дни* със Silan омекотители за тъкани!

*След 100 дни съхраняване в гардероба. Ефект на парфюмни капсули.